بررسی جامع ویژگی ها و کاربرد ردیاب های جیبی
اگر اهل مطالعه اخبار باشید ، قطعا” از این موضوع آگاه هستید که امار سرقت از اشخاص ، کودک ربایی ، تعرض و… در چند سال اخیر رو به افزایش بوده است و این موضوع می تواند برای والدین دارای فرزند ، فرزندان دارای والدین سالمند ، افرادی که اشیای ارزشمندی را با خود حمل می کنند و… نگران کننده باشد. اما لازم نیست نگران باشید ، چرا که تکنولوژی در این زمینه نیز به داد ما می رسد و می تواند مسائل را حل کند. چگونه؟ ، جواب ساده است ، می توانید از ردیاب های جیبی موجود در بازار استفاده کنید ، که مناسب برای تامین امنیت کودکان ، سالمندان و جتی اشیاء هستند. اگر دوست دارید تا با ردیاب های جیبی و کاربرد آنها به صورت کامل آشنا شوید ، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
نحوه استفاده از ردیاب های جیبی!
همان طور که از نام این گونه ردیاب ها نیز پیداست ، این محصولات سایز بسیار کوچکی دارند و به راحتی می توانید آن ها را در داخل جیب لباس خود مخفی کنید. ردیاب های جیبی دارای یک باتری داخلی هستند که بسته به سایز ردیاب و همین طور ظرفیت باتری ، میزان شارژدهی آن ها متفاوت خواهد بود. اما به طور معمول ردیاب های جیبی می توانند از ۸ساعت تا چند روز برای شما شارژدهی داشته باشند.
تقریبا” همه ردیاب های جیبی برای راه اندازی ، نیاز به نصب سیم کارت دارند ، چرا که عملکرد چیپ GPS موجود بر روی ردیاب صرفا” از طریق اتصال به اینترنت و سیگنال های مخابراتی امکان پذیر است. علاوه بر این ، اغلب ردیاب های جیبی دارای یک اپلیکیشن ویا سایت ردیابی هستند ، که با مراجعه به آن می توانید موقعیت ردیاب را در روی نقشه مشاهده کرده و از موقعیت آن اطلاع پیدا کنید.
مزایای استفاده از ردیاب های جیبی!
طبیعتا” ممکن است برای شما در ارتباط با مزایای استفاده از ردیاب های جیبی سوال پیش آمده باشد ، از همین رو ، در ادامه مهم ترین مزایای کاربرد ی ردیاب های جیبی و شخصی را بررسی کرده و برای شما بیان می کنیم که اطلاع از آن ها خالی از لطف نبوده و می تواند به تصمیم گیری بهتر ، برای خرید ویا نخریدن ردیاب به شما کمک شایانی بکند.
۱-دستیابی به موقعیت لحظه ای کودک، سالمند ویا اشیاء
یکی از مهم ترین و اصلی ترین مزایای استفاده از ردیاب های شخصی ویا جیبی ، امکان مشاهده موقعیت لحظه ای کودک ، سالمند ویا اشیاء می باشد ، که ضمن تامین امنیت ، می تواند خیال شما را آسوده نگاه دارد. فرض کنید با کودک خود در حال قدم زدن در بازار هستید ، که ناگهان متوجه می شوید که فرزندتان گم شده است ، در این گونه شرایط می توانید با بازکردن اپلیکیشن ردیاب شخصی ، خیلی ساده موقعیت فرزندان را پیدا کرده و از بروز اتفاقات ناگوار جلوگیری کنید.
۲-محافظت از چمدان و کیف به هنگام سفر
بارها مشاهده کرده ایم که به هنگام سفرهای زمینی ، دریایی ویا هوایی ، چمدان های مسافران گم شدن ویا مورد سرقت قرار می گیرد. اما لازم نیست نگران باشید ، چرا که با قرار دادن یک ردیاب جیبی در داخل چمدان ویا کیف خود می توانید به صورت کامل امنیت آن را تامین کرده و حتی در صورت گم شدن ویا سرقت ، آن را به کمک پلیس ویا کارکنان شرکت های حمل و نقل پیدا کنید.
۳-امکان تعریف محدوده ایمن بر روی نقشه
طبیعتا” چک کردن موقعیت کودک ، سالمند ویا اشیاء به صورت لحظه ای برای شما امکان پذیر نخواهد بود ، از همین رو ، در اغلب ردیاب های شخصی و همین طور جیبی قابلیتی تحت عنوان “فنس الکترونیکی” وجود دارد که با استفاده از آن می توانید یک محدوده مجاز برای حرکت ردیاب تعیین کرده و در صورت خارج شدن از محدوده تعریف شده ، به سرعت از طریق پیام های هشدار مطلع شوید.
۴-مخابره شرایط اضطراری
برخی از ردیاب های شخصی و همین طور جیبی ، دارای یک دکمه ای بر روی خود هستند ، که به دکمه SOS معروف است. پس از فعال سازی ردیاب ، می توانید با استفاده از اپلیکیشن مربوطه یک شماره موبایل برای این دکمه تعریف کنید تا در شرایط اضطراری در صورت فشرده شدن این دکمه ، با شماره مذکور تماس حاصل شده ویا پیامک هشدار ارسال شود. با استفاده از این قابلیت ، و آموزش نحوه استفاده از آن به کودک ویا سالمند می توانید در هنگام وقوع حوادث به سرعت مطلع شده و خودتان را برسانید.
۵-ابعاد بسیار کوچک ردیاب جیبی
همان طور که در قسمت های قبلی نیز به آن اشاره شد ، اغلب ردیاب های جیبی و شخصی ، ابعاد فوق العاده کوچکی دارند که به شما این امکان را می دهد ، تا بتوانید آن ها را به راحتی در داخل جیب لباس ، کوله پشتی و… پنهان کنید. علاوه بر این ، ردیاب های جیبی معمولا” هیچ گونه بلندگو ویا LED بر روی خود ندارند ، که خود به مخفی ماندن آنها کمک می کند.
۶-شنیدن صدای محیط اطراف ردیاب جیبی
یکی دیگر از کاربرد های ردیاب های جیبی ، امکان شنیدن صدای اطراف است. گاهی اوقات نیاز است تا به منظور نظارت به عملکرد پرستار کودک ویا سالمند ، راننده سرویس و… صدای محیط اطراف ردیاب جیبی را بشنوید. از همین رو ، بر روی اغلب این گونه ردیاب ها ، این ویژگی تعبیه شده است ، که می تواند برای شما فوق العاده مفید واقع شود.
معایب استفاده از ردیاب های جیبی!
این مورد کاملا” طبیعی است ، که یک محصول در عین حال که مزایایی را برای شما به ارمغان می آورد ، معایبی هم داشته باشد. از همین رو ، قصد داریم در ادامه به صورت کامل به بررسی معایبی که یک ردیاب جیبی ویا شخصی می تواند برای شما داشته باشد بپردازیم.
۱-خطای موقعیت یابی در فضاهای بسته
تقریبا” این مورد ، جزو مشکل همه ی ردیاب ها است. به این صورتی که اگر ردیاب جیبی شما در یک محیط سربسته قرار بگیرد. موقعیت یابی آن دچار اختلال شده و گاهی موقعیت را با خطا بر روی نقشه گزارش می کند. توجه داشته باشید که این مورد از ویژگی های چیپ GPS است و در همه ی ردیاب ها وجود دارد.
۲-شارژدهی کم
همان طور که در قسمت های قبلی نیز به آن اشاره شد ، میزان شارژدهی هر ردیاب با ابعاد آن تناسب مستقیم دارد ، چرا که بیشتر فضای داخلی پک ردیاب را باتری تشکیل می دهد و از آن جایی که ردیاب های شخصی ابعاد کوچکی دارند ، شارژدهی آن ها معمولا” کم است (بسته به نوع ردیاب از چندساعت تا چند روز).
۳-وابسته به سیگنال سیم کارت
تمامی ردیاب های جیبی ، برای عملکرد خود و موقعیت یابی به سیگنال دهی سیم کارت نیاز دارند و به نوعی به آن وابسته هستند. از همین رو ، عملکرد ردیاب در مکان هایی که سیگنال دهی در آنجا ضعیف است ویا به طور کلی وجود ندارد ، دچار اختلال خواهد شد.
در این مقاله به صورت کامل کاربرد ، ویژگی ها ، مزایا و معایب ردیاب های جیبی را مورد بررسی قرار دادیم. در صورتی که تمایل دارید یک ردیاب باکیفیت برای خود تهیه کنید ، می توانید از صفحه ردیاب های شخصی مینی بیاب دیدن کنید ، که سابقه چندین ساله در زمینه عرضه انواع ردیاب دارد و محصولات خود را با مهلت تست ۷ روزه و گارانتی اصالت کالا برای شما ارسال می نماید.
پیشنهاد می کنیم حتما” بخوانید: ۸ دلیل فوق العاده مهم برای عدم خرید ردیاب دست دوم
در صورتی که سوالی در ارتباط با این موضوع دارید وتا نکته ای را می دانید که می تواند به کامل تر شدن این مقاله کمک کند ، خوشحال می شویم در قسمت زیر کامنت کنید.