فروشگاه مینی بیاب: ردیاب شخصی، کاتانا
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

راهنمای خرید انواع ساطور آشپزخانه

راهنمای خرید انواع ساطور

شما که اکنون در حال مطالعه این مقاله هستید، به احتمال زیاد به دلیل وجود ساطور های مختلف در سطح بازار، کمی سردرگم شده اید و دوست دارید تا یک خرید حرفه ای را در این زمینه تجربه کنید، تا محصول خریداری شده، برای سالیان سال همراه شما باشد. بله روی مقاله درستی کلیک کرده اید، چرا که در ادامه این مقاله قصد داریم تا یک راهنمای خرید انواع ساطور آشپزخانه را به شما ارائه دهیم، که به کمک آن می توانید یک ساطور باکیفیت تهیه نموده و از آن در کار های آشپزخانه استفاده کنید. از همین رو، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب حتما” همراه ما باشید.

کاربرد ساطور آشپزخانه چیست؟

راهنمای خرید ساطور

اجازه دهید در همین ابتدا به بررسی این موضوع بپردازیم، که کاربرد ساطور آشپزخانه چیست و اصلا” آیا شما نیاز به تهیه ساطور دارید یا خیر. ساطور آشپزخانه در واقع یک نوع چاقو با تیغه پهن و بزرگ است، که در دو نوع کلی در بازار موجود است:

دسته اول: ساطور چاقویی

دسته دوم: ساطور استخوان

همان طور که از نام “دسته اول” هم پیداست، از این نوع ساطور ها فقط برای برش انواع گوشت و سبزی استفاده می شود. ممکن است سوال کنید، که یعنی امکان استفاده از این نوع ساطور ها برای ضربه زدن به استخوان نیست؟، در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بله، از این نوع ساطور ها نمی توان برای ضربه زدن به استخوان استفاده نمود، چرا؟، چون لبه آن ها فوق العاده تیز و برنده است (نازک ساخته می شود) و در صورت ضربه زدن به جسم سخت (مانند استخوان) ساطور دچار اعوجاج شده و آسیب می بیند.

در مقابل، ساطور های استخوان وجود دارند، که به صورت مخصوص برای ضربه زدن به استخوان طراحی شده اند و با استفاده از آن ها می توانید به سادگی، حتی سخت ترین استخوان ها را به دو نیم تقسیم کنید. در این قسمت بهتر است به این نکته اشاره کنیم، که لبه این نوع ساطور ها نسبت به دسته قبل، ضخیم تر ساخته می شود و تیغه آن ها کمی کند است.

بنابراین اگر به هنگام تمیز کردن گوشت های دارای استخوان در آشپزخانه به مشکل می خورید ویا از شکل معمولی چاقو ی آشپزخانه خود خسته شده اید و دوست دارید تا با یک چاقوی متمایز و خاص تر آشپزی کنید، شما نیاز به تهیه کردن ساطور دارید، که در ادامه نکات خرید آن را برای شما شرح می دهیم.

۱-جنس و ضخامت تیغه ساطور

راهنمای خرید انواع ساطور

یکی از اولین نکاتی که باید به هنگام خرید یک ساطور آشپزخانه خوب به آن توجه کنید، جنس و همین طور ضخامت تیغه محصول است، به طور کلی، اگر ساطوری که تهیه می کنید برای برش است و نمی خواهید از آن برای ضربه زدن به استخوان استفاده کنید، ضخامت ۳تا۴ میلی متر ایده آل خواهد بود. این در حالی است که برای ساطور های استخوان، بهتر است از ضخامت های ۵تا۷ میلی متر استفاده کنید.

ممکن است سوال کنید، که بهترین فلز برای ساخت تیغه ساطور آشپزخانه چیست؟، در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بهترین فلز، یک نوع خاص از فولاد ویا استیل نیست، اما به طور کلی باید به این نکته اشاره کنیم، که فولاد در برابر رطوبت و آب مقاومت کمی دارد و به سرعت دچار زنگ زدگی می شود، این در حالی است، که استیل مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی داشته به این راحتی ها سیاه نمی شود (البته در صورت نگه داری صحیح از فولاد و خشک کردن تیغه پس از هر بار استفاده، آن نیز زنگ نخواهد زد).

حال که تفاوت کلی فولاد و استیل را دانستید، می توانید بسته به سلیقه خود، از بین آن ها در هنگام خرید، انتخاب کنید. البته بهتر است به این نکته هم توجه داشته باشید که استیل در مقایسه با فولاد گران تر است و تفاوت قیمتی آن ها در حدود ۲ برابر می باشد.

۲-جنس و فرم دسته ساطور

راهنمای خرید ساطور

یکی دیگر از مهم ترین نکات راهنمای خرید انواع ساطور آشپزخانه، فرم ارگونومی دسته ساطور است. فرض کنید ضخامت و همین طور فرم دسته مناسب نباشد، در این صورت به هنگام استفاده، دست شما اذیت شده و حتی ممکن است در استفاده طولانی مدت تاول بزند. این در حالی است که محصولات ارگونومی، مطابق با فرم دست انسان ساخته می شوند و طراحی آن ها به گونه ای انجام می شود، که دست به هنگام استفاده از ساطور راحت باشد و آسیب نبیند.

علاوه بر فرم دسته، بهتر است نیم نگاهی هم به جنس دسته ساطور داشته باشید. به طور کلی از: چوب، پلاستیک و فیبر در ساخت دسته ساطور های مختلف استفاده می شود که هر کدام معایب و مزایای خود را دارد. اما اگر نظر ما را بخواهید، استفاده از چوب گردو، گیلاس، زردآلو و… که به صورت کامل پولیش خورده باشند، بهتر از متریال های دیگر است، چرا که در این نوع ساطور ها معمولا” فلز تیغه تا انتهای دسته ادامه دارد و احتمال جدا شدن تیغه از دسته به نسبت متریال های پلاستیک تقریبا” صفر است.

همان طور که احتمالا” می دانید، ساطورهایی در بازار وجود دارد، که دسته آن ها از فلز ساخته می شود. این نوع ساطور ها معمولا” برای شکستن استخوان های بزرگ و ضخیم استفاده می شوند و به دلیل فلزی بودن دسته، ضربه وارد شده به دست، خنثی نمی شود و ممکن است به هنگام استفاده، دست شما آسیب ببیند. توجه داشته باشید که ذکر این نکات در این قسمت، به این معنی نیست که این نوع ساطور ها کارایی ندارند.

۳-فرم تیغه ساطور آشپزخانه

بهتر است به هنگام خرید ساطور، به فرم تیغه آن هم دقت کنید. تیغه ساطور های آشپزخانه معمولا” به سه دسته بندی اصلی تقسیم بندی می شوند، که عبارتند از: تیغه های صربستانی، تیغه های هلالی طبیعت گردی و تیغه های مربعی. در بین این ساطور ها، لبه تیغه ساطور های صربستانی معمولا” صاف، ساطور های طبیعت گردی دارای انحنا و ساطور های مربعی هم صاف ساخته می شوند.

انتخاب از بین مدل های مختلف تیغه کاملا” سلیقه ای است، اما اگر برای برش گوشت و سبزی قصد خرید ساطور چاقویی را دارید، پیشنهاد می کنیم تیغه ای را انتخاب کنید، که کمی انحنا داشته باشد.

پیشنهاد می کنیم حتما” بخوانید: انواع چاقو تیزکن و کاربرد های آن ها

فروشگاه مینی بیاب یکی از قدیمی ترین فروشگاه های فعال در حوزه فروش اینترنتی است، که دسته بندی ساطور آشپزخانه را نیز برای خرید ارائه می کند. می توانید از طریق لینک زیر وارد دسته بندی مربوطه شده و با انتخاب ساطور مورد نیاز خود، خریدتان را در کوتاه ترین زمان ممکن، درب منزل تحویل بگیرید.

خرید انواع ساطور

در این مقاله یک راهنمای خرید انواع ساطور آشپزخانه را برای شما بیان کردیم. در صورتی که در ارتباط با این موضوع سوالی دارید ویا نکته را می دانید، که می تواند به کامل تر شدن این مقاله کمک کند، خوشحال می شویم در قسمت زیر کامنت کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
دیدگاه‌های نوشته

*
*